Tigarile electronice ajuta la imbunatatirea memoriei si te tin departe de tigarile obisnuite

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Din ce in ce mai multe studii confirma ca tigarile electronice sunt eficiente in a renunta la tigarile obisnuite. In sprijinul fumatorilor care doresc sa scape de tigarile obisnuite, Tigara electronica Nr1 vine cu o gama larga de tigari electronice performante, fabricate de producatori renumiti.

TigaraElectronica-Nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Cercetarile recente arata ca printre beneficiile pe care tigarile electronice le aduc utilizatorului este si imbunatatirea memoriei. Universitatea din Estul Londrei, intr-o cercetare condusa de  Dr. Lynn Dawkins, a constatat ca utilizatorii de tigari electronice au suferit o imbunatire a memoriei si o scadere a poftei pentru tigarile din tutun.

La acest studiu au participat 85 de fumatori, atat de sex masculin cat si de sex feminin, care au fost pusi sa foloseasca cate o tigara electronica. Unii dintre ei au folosit elichide cu nicotina, in timp ce altii au folosit elichide fara nicotina. Dupa acest proces, participantii au fost nevoiti sa suporte un test al starii de spirit si al poftei de nicotina, precum si un test de memorie. Rezultatele au aratat ca cei care au folosit elichide cu nicotina si-au redus semnificativ pofta pentru tigarile din tutun. De asemenea, capacitatea lor de a retine lucruri a crescut.

Un alt studiu condus de Universitatea din Boston Scoala de Sanatate Publica, a constatat ca tigarile electronice sunt de doua ori mai eficiente decat alte produse de renuntare la tutun, cum ar fi plasturii cu nicotina, utilizatorii fiind capabili sa se abtina de la tigarile obisnuite mai mult de sase luni.

Potrivit lui Michael Siegel, profesor de stiinte medicale comunitare si cercetator principal in studiul condus de Universitatea din Boston, a precizat, „Acest studiu sugereaza ca tigarile electronice ajuta mii de fumatori sa stea departe de tigarile clasice. ” Acesta a mai adaugat, „Aceste dispozitive simuleaza actiunea de a fuma, ceea ce pare sa le faca eficiente ca un instrument de renuntare la fumat.”

Fumatorii care sunt curiosi si doresc sa testeze eficacitatea tigarilor electronice pot intra pe site-ul nostru, Tigaraelectronica-nr1, unde vor gasi tigari electronice de calitate fabricate de producatori renumiti. De asemenea, tot pe site-ul nostru, veti gasi o multime de informatii si ultimele noutati despre tigara electronica.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/tigarile-electronice-ajuta-la-imbunatatirea-memoriei-si-te-tin-departe-de-tigarile-obisnuite