Vaperi, uniti-va in lupta impotriva reglementarilor la tigara electronica!

BUCURESTI - 18 septembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Asociatia Industriei Tigarilor Electronice (AITE) face un apel catre toti vaperii din Romania sa se alature luptei impotriva reglementarii tigarilor electronice ca produse medicamentoase. AITE sprijina reglementarea tigarilor electronice, insa considera ca prevederile propuse pentru incadrarea acestora ca produse farmaceutice va interzice de facto tigarile electronice.

Libertate vaperilor!

Libertate vaperilor!

Asociatia Industriei Tigarilor Electronice (AITE) indeamna toti vaperii din Romania sa se alature lor impotriva reglementarii tigarilor electronice ca produse medicamentoase. AITE a trimis deja o scrisoare deschisa catre membrii romani din Parlamentul European prin care solicita reglementarea tigarilor electronice ca produse de tutun, insa este nevoie si de ajutorul vaperilor.

Cei care ati reusit sa renuntati la fumat cu ajutorul unei tigari electronice stiti cat de eficient este acest produs si ce efecte are asupra sanatatii, in general. Stiti ca, probabil, daca acesta nu va mai exista pe piata sau daca accesul la acest produs va fi limitat, veti fi nevoiti sa va intoarceti la tigarile din tutun.

Trebuie sa actionam imediat pentru a impiedica interzicerea acestor produse despre care multi oameni de stiinta estimeaza ca sunt cu 99% mai sigure decat tigarile din tutun. Una dintre cele mai eficiente modalitati de a protesta impotriva acestei interdictii este sa ii contactati pe europarlamentarii romani. Puteti face acest lucru foarte usor, nu trebuie decat sa le scrieti si sa le spuneti povestea voastra si ce impact asupra sanatatii generale au aceste produse. Aici gasiti numele europarlamentarilor romani, precum si datele lor de contact: http://eurouniunea.blogspot.ro/2013/03/europarlamentarii-romani-in-perioada.html

Alaturati-va vaperilor din intreaga Europa si opriti abuzul impotriva tigarilor electronice!