Ai nevoie de un automobil ? Inchiriaza unul pe gustul tau si asigura-te ca primesti ceea ce trebuie !

BUCURESTI - 20 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

In viteza activitatilor de tot felul pe care le avem in fiecare zi, prezenta unui mijloc de transport personal devine obligatorie. Este evident ca si transportul in comun ne usureaza viata, dar atunci cand suntem pe fuga si avem tot felul de intalniri fie ele de afaceri sau personale, asteptarea unui autobuz sau a unui taxiu ne limiteaza timpul care este si asa incarcat.

De la an la an se observa si pe piata muncii ca in majoritatea locurilor de munca ai nevoie de permis auto, fie ca esti programator sau agent vanzari, companiile au inceput sa ofere autoturisme de serviciu.

Daca nu aveti un automobil propriu dar aveti un carnet auto si aveti foarte mare nevoie de a va deplasa rapid cea mai buna si simpla solutie ramane inchirierea unui automobil, iar atunci cand vrei sa inchiriezi un automobil asigura-te ca inchiriezi un automobil pe gustul tau.


O masina ce face parte din flota auto a unei companii ce ofera servicii de inchirieri auto nu trebuie doar sa fie in stare de functionare, ci trebuie sa ofere siguranta, confort, stare foarte buna de functionare, accesorizata si sa fie curata. In ziua de azi cea mai mare piata a serviciilor de inchirieri auto este si se dezvolta intr-un mod rapid in Bucuresti. Companiile mari din Bucuresti precum Titan Rent intotdeauna incearca sa isi satisfaca clientii si sa le ofere automobile clientilor exact asa cum ei si le doresc.

Ce inseamna a inchiria un automobil pe gustul tau ?
O sa luam in acest exemplu orasul Bucuresti. Fie ca esti sau nu din Bucuresti si doresti sa inchiriezi un automobil, intri pe google si tastezi: inchirieri auto bucuresti sau inchirieri auto aeroport bucuresti, daca ai nevoie de un automobil la aeroport, navighezi prin companiile care ti le ofera google si te opresti la una sau mai multe pentru a le analiza.

Pentru a inchiria un automobil pe gustul tau trebuie sa te gandesti exact de ceea ce ai nevoie:
- vrei spatiu pentru depozitarea bagajelor te uiti sa inchiriezi o dubita;
- vrei sa gasesti locuri repede de parcare atunci inchiriezi un automobil de dimensiuni mici;
- este zapada pe carosabil ? cauta o masina 4x4 echipata cu lanturi;
- nu esti din bucuresti ? cere un gps pentru automobilul tau;
- vrei sa pleci cu familia si ai nevoie de scaun pentru copil ? cere unul;
V-am oferit mai sus cateva exemple prin care va puteti orienda asupra automobilului dorit. Compania ce presteaza servicii de inchirieri auto trebuie sa va ofere absolut tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie confortabila si in siguranta pentru tine si familia ta.


Dupa ce ti-ai pus pe foaie toate nevoile legate de inchirierea automobilului este timpul sa contactezi compania de la care vrei sa inchiriezi acel automobil. La Titan Rent aveti posibilitatea de a va consulta cu un consultant in vederea inchirierii unui automobil. Acesta va va indruma spre alegerea potrivita.

Atunci cand va duceti sa luati in primire automobilul verificati cu atentie fiecare accesoriu pe care l-ati vrut. Verificati impreuna cu consultantul starea masini si a acesoriilor primite, in acest mod va asigurati ca totul este in regula si nu ve-ti intampina probleme la predarea automobilului.

Si nu uita, atunci cand conduci pune-ti centura de siguranta !

Despre TitanRent

Rapid si fara complicatii la volanul unei masini de inchiriat. Preturi accesibile si negociabile. Mobilitatea este Cheia succesului, cu minima incredere in NOI, ramane numai sa va concentrati asupra propriei afaceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/titanrent/ai-nevoie-de-un-automobil-inchiriaza-unul-pe-gustul-tau-si-asigura-te-ca-primesti-ceea-ce-trebuie