Avantajele serviciilor de inchirieri auto

BUCURESTI - 10 decembrie 2014

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Mobilitatea este cuvantul care ne caracterizeaza cel mai bine, intotdeauna suntem in miscare si in continua dezvoltare. Fie ca ne deplasam la serviciu, in interes personal sau plecam in vacanta mereu avem nevoie de un mijloc de transport care sa ne ofere confort si rapiditate, iar aici se potriveste perfect serviciul de inchirieri auto care vine astazi in intampinarea noastra cu diverse oferte de preturi si o flota auto destul de diversificata incat sa multumeasca si cel mai pretentios client.

Avantajele inchirieri unui automobil sunt numeroase si in prezent inchirierea unui automobil nu mai reprezinta o problema de costuri, acestea au scazut foarte mult in comparatie cu anii anteriori iar pe piata acum este o concurenta mare pe acest sector.

Inchirierea unui automobil se face in functie de necesitati, fie ca plecam in vancata sau suntem in delegatie in alt oras un automobil pus la dispozitie tot timpul ne ajuta enorm. Timpul pierdut in asteptarea transportului in comun sau plata diverselor curse cu taxiul insumeaza mult mai mult decat serviciul de inchiriere.

Un avantaj foarte mare il reprezinta calitatea serviciului propriu-zis oferit de compania respectiva. Companiile ce ofera acest tip de servicii sunt la dispozitia dumneavoastra 24 din 24 iar cuvantul potrivit ce caracterizeaza acest serviciu este flexibilitatea.

Spre exemplu compania Titan Rent SRL cu o experienta in domeniu de peste 7 ani ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti la orice ora, iar clientii beneficiaza de card de fidelitate si numeroase avantaje la inchirierea unui automobil. De asemenea Titan Rent ofera posibilitatea de a va oferii transport la orice ora catre aeroport in Bucuresti sau de la aeroport catre destinatia care o doriti, tot ceea ce trebuie sa faceti sa accesati serviciile de inchirieri auto aeroport bucuresti ale companiei Titan Rent iar un consultant va prelua imediat cerintele dumneavoastra.


Companiile tind sa dezvolte acest serviciu intr-un mod continuu orientat catre satisfacerea clientului. Inclus in pretul de inchiriere va este oferit GPS pentru a nu intampina neplaceri in trafic si in acest mod ajungeti in timpul planificat la destinatia dorita sau daca aveti copil va este oferit scaun special pentru acesta.


In concluzie serviciile de inchirieri auto ofera diverse avantaje ce se pliaza pentru nevoile fiecarui client in parte. Acest sector are o dezvoltare continua intr-o directie ce avantajeaza clientul si ii oferta confortul de care are nevoie la un pret decent.

Despre TitanRent

Prezenti timp de 7 ani pe piata serviciilor de inchirieri auto in Bucuresti, suntem un partener de incredere pentru orice tip de persoana, fie ea juridica sau fizica. Consultati-ne site-ul pentru detalii si contactati-ne pentru colaborari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/titanrent/avantajele-serviciilor-de-inchirieri-auto