Care este cel mai mic sistem de dedurizare?

Deva - 6 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

De multe ori suntem in situatia in care avem nevoie de un sistem de dedurizare si nu avem suficient spatiu in care sa-l montam, ce sistem de dedurizare putem folosi?

Care este cel mai mic dedurizator?

 

    De multe ori avem nevoie de un dedurizator care sa il putem monta intr-un spatiu mic dar in acelasi timp sa si dedurizeze bine apa si sa poate sa ne asigure un debit satisfacator de apa dedurizata.Sunt multe variante de sisteme de dedurizare mici de dimensiuni 30/50/70h cm sau aproximativ in aceste valori , marea problema este ca acestea sunt limitate la un continut mic de cantitate de rasina de dedurizare sin in general contin pana in 12,5 litri de rasina care de multe ori nu poate face fata la o duritate mare a apei rezultand o cantitate mica de apa pe care o poate deduriza sistemul.

    Sigur ca aceste sisteme sunt potrivite in anumite situatii cand consumul de apa nu este mare sau duritatea apei este pana in 15 grade germane.Functioneaza si pe o duritate mai mare dar cantitatea de apa dedurizata scade pe masura ce duritatea apei la intrare care trebuie dedurizata creste.

   Solutia pentru un sistem de dedurizare mic ar fi un dedurizator de tip duplex de dimensiuni mici care ar putea oferi apa dedurizata tot timpul si la care timpul de regenerare sa fie scurt astfel incat sa il putem folosi pe toata casa chiar daca duritatea apei este mare si dispunem de un spatiu mic de montaj.

   Unul dintre cele mai mici dedurizatoare de acest fel este dedurizatorul Aquakinetic care este un dedurizator kinetico , functioneaza fara curent si dispune de un sistem de tip duplex cu 4,5 litri de rasina pe fiecare tanc. Sistemul poate functiona in conditii optime pana in duritate de 29 de grade germane a apei de intrare.Regenerarea dedurizatorului dureaza cateva minute, in 11 minute sistemul termina regenerarea si rasina este din nou pregatita pentru a deduriza apa, in timpul regenerarii sistemul trece pe celalalt tanc si asigura apa tratata in continuare fara ca noi sa nu avem apa tratata.

 

 

  Dedurizatorul aquakinetic are un compartiment special in care se poate depozita sarea necesara regenerarii , se poate folosi block salt  sau sare tablete pentru dedurizare.Acest sistem este unul dintre cele mai mici sisteme de pe piata care poate asigura apa dedurizata pana in 29 de grade germane.

  Ce sistem de dedurizare putem folosi in caz ca apa care trebuie dedurizata este mai dura de 29 de grade germane? Exista dedurizator care intra in spatiu mic si pentru apa foarte dura?

   In acest caz putem folosi dedurizatorul Premier Plus fabricat de catre kinetico care poate functiona pana la o duritate a apei de intrare de 49 de grade germane. Sistemul functioneaza fara curent, este de tip duplex cu doua tancuri care au fiecare 11 litri de rasina si asigura apa dedurizata 24h din 24h.Regenerarea dureaza 12 minute dupa care tancul regenerat este pregatit pentru a furniza apa dedurizata.Dimensiunile sistemului sunt 480 x 400 x 655h mm putand fii montat oriunde , singura conditie este sa fie o scurgere unde sa se conecteze furtunul de la drenaj.

  Dedurizatoarele de apa kinetico sunt fabricate in intregime in SUA , kinetico este o companie specializata in sisteme de tratare a apei cu o experienta de 50 de ani si este unul din cei mai importanti producatori din lume .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/topwater/care-este-cel-mai-mic-sistem-de-dedurizare