tosys    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tosys

 • tosys. Comunicat de presă DSA

  tosys

  Cluj-Napoca, Cluj - 18 July 2019

  Comunicat de Argo Legacy SRL

  Compania Drăgan și Asociații anunță finalizarea proiectului de cercetare MR - IOT – Platforma inteligentă pentru managementul traficului rutier (cod SMIS 116081). ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: technology , dragan si asociatii , tosys , traffic optimization system

  Vezi toate comunicatele de presa despre tosys

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tosys.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tosys. Informatiile despre tosys cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tosys, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tosys, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.