tru

Comunicate de presa si evenimente pe tema tru

 • tru. Portofel Tru Virtu

  tru

  Oradea, Bihor - 3 iunie 2013

  Comunicat de Alexer SRL

  ... tru Virtu - Cadouri si accesorii de calitate inalta. Portofelele tru VIRTU sunt focalizate pe protectia si siguranta datelor si informatiilor personale de pe carduri. Mai mult, carcasa de aluminiu protejeaza cardurile impotriva ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cadouri personalizate , portofele tru virtu

  Vezi toate comunicatele de presa despre tru

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tru.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tru. Informatiile despre tru cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tru, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tru, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.