tsar b

Comunicate de presa si evenimente pe tema tsar b

 • tsar b. poster concert Tsar B

  tsar b

  Bucuresti - 1 noiembrie 2023

  Comunicat de OneDay Communication SRL

  ... tsar b revine in Romania si va concerta la Bucuresti, vineri, 3 noiembrie, dupa ora 20, la Control Club, in cadrul unui turneu de promovare pentru cel mai recent album al sau, intitulat to the stars. Biletele sunt disponibile in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live music , bucuresti , oneday live , control club , tsar b

  Vezi toate comunicatele de presa despre tsar b

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tsar b.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tsar b. Informatiile despre tsar b cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tsar b, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tsar b, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.