A plecat dintre noi Constantin Romeo Dragomir

BUCURESTI - 15 august 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Colegii anunta cu durere incetarea din viata, dupa o grea suferinta, a celui care a fost CONSTANTIN ROMEO DRAGOMIR, Director executiv al TVR MEDIA, casa de productie a Televiziunii Romane.

A plecat dintre noi Constantin Romeo Dragomir

Profesionist de inalta tinuta, creator al imaginii produselor noastre pe piata romaneasca a audio-vizualului, Constantin Romeo Dragomir lasa in inimile noastre, ale colegilor si ale colaboratorilor sai, un gol dureros si amintirea prieteniei, respectului si pretuirii. Personalitate complexa, ziarist, sustinator si membru activ al muzicii tinere din anii 70, fost deputat in Parlamentul Romaniei (1992-1996) si membru in Comisia de cultura si mass-media. Dupa 1989 a avut o prezenta activa in presa romaneasca, fiind autorul mai multor proiecte de ziare si reviste. Constantin Romeo Dragomir pleca dintre noi in plina maturitate creatoare.

Despre TVR Media

Adresam condoleantele noastre fierbinti colegei Anca Dragomir, copiilor si intregii familii indoliate. Dumnezeu sa-l ierte! Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu Evanghelic in ziua de 16 august 2007, ora 15.00.
TVRMEDIA
office.tvrmedia@tvrmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tvr-media/a-plecat-dintre-noi-constantin-romeo-dragomir