urifar

Comunicate de presa si evenimente pe tema urifar

 • urifar. Online Farmacia vine in ajutorul turistilor de pe litoralul romanesc cu produse ce trateaza diferite afectiuni.

  urifar

  Bucuresti - 27 iulie 2018

  Comunicat de INOBOX EVOLUTION SRL

  ... urifar în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: farmacie online , onlinefarmacia

 • urifar

  Bucuresti - 7 martie 2017

  Comunicat de topgenti.ro SRL

  ... urifar este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale inovator pe baza de D-manoza si rodie care reprezinta un remediu dovedit eficient impotriva simptomelor infectiilor urinare. Efectul benefic rapid pe care il produce la doar 30 de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: urifar , infectie urinara

  Vezi toate comunicatele de presa despre urifar

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul urifar.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la urifar. Informatiile despre urifar cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul urifar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la urifar, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.