Valoare a dreptului de subscriere

Definitie Valoare a dreptului de subscriere

Valoarea teoretica a unui drept de subscriere este reprezentata de pierderea de valoare a titlului datorata cresterii de capital.Fiecare actiune a capitalului pierde din valoarea ei deoarece noile actiuni sunt emise la un pret inferior valorii matematice-contabile a vechilor actiuni.Pentru compensarea pierderii, vechiul actionar primeste pentru fiecare actiune (veche) posedata un drept de subscriere, el nerealizand (teoretic) nici castig, nici pierdere din operatia de crestere de capital.Valoarea calculata pentru un drept de subscriere este o valoare teoretica, deoarece, in principiu, acesta este cotat ca orice titlu admis pe piata financiara, cotare care ne conduce la o valoare bursiera.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare a dreptului de subscriere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare a dreptului de subscriere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare a dreptului de subscriere. Definitiile termenilor despre Valoare a dreptului de subscriere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare a dreptului de subscriere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare a dreptului de subscriere.