#ventebucovina

Comunicate de presa si evenimente pe tema #ventebucovina

 • #ventebucovina. Vente Bucovina

  #ventebucovina

  Bucuresti - 21 decembrie 2021

  Comunicat de Simlucon SRL

  Vente își deschide porțile în Gura Humorului în data de 25 decembrie 2021 și pornește pe drumul de a fi un reper în sectorul evenimentelor cu oferte premium. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: #ventebucovina

  Vezi toate comunicatele de presa despre #ventebucovina

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #ventebucovina.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #ventebucovina. Informatiile despre #ventebucovina cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #ventebucovina, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #ventebucovina, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.