Se cauta cinefili pentru premiere

BUCURESTI - 16 august 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

VIDEOMAX lanseaza promotia “Cautam cinefili pentru premiere” cu 172 de premii in valoare totala de 117 milioane de lei. Promotia se adreseaza tuturor celor care indragesc lumea filmului.

Se cauta cinefili pentru premiere

Participarea la promotie incepe cu subscrierea gratuita la newslatter-ul saptamanal VIDEOMAX MANIA. Acesta va tine cinefilii aproape de cei mai indragiti actori, de cele mai noi filme, de lumea starurilor de la Hollywood si le va furniza cele mai utile informatii privind vizionarea acestora in cinema, la TV si pe DVD.

Premiile oferite rasplatesc pasiunea pentru lumea filmului si faciliteaza accesul celor mai interesati la cele mai noi si mai bune filme, precum si la serviciile ireprosabile ale celui mai inteligent centru de inchirieri filme: 25 de abonamente lunare Videomax Standard, 100 de inchirieri gratuite, 40 de tricouri Videomax. Sunt oferite, de asemenea, 2 televizoare cu diagonala de 51 si 3 DVD Playere e-Boda. Premiul cel mare consta intr-o excursie de doua persoane la Amsterdam oferita de catre Videomax si KLM. Valoarea totala a premiilor este in valoare de 117 milioame de lei.

Pentru detalii suplimentare, regulament de participare si inscriere la promotie vizitati http://www.videomax.ro/NewsLetter/ .

Despre VIDEOMAX

Videomax este singurul centru din Romania de inchirieri filme DVD/VHS si jocuri PS2 cu livrare la domiciliu si acoperire nationala. Videoteca Videomax cuprinde peste 1000 de titluri ale celor mai noi si mai indragite filme. Comenzile se efectueaza atat on-line la adresa www.videomax.ro cat si telefonic, la numarul 211.91.84. Pentru Bucuresti livrarile au loc in aceeasi zi, in intervalul orar si la adresa alese de catre client.
Marius PAHOMI
Public Relations Manager

Phone: (+4021)211.91.84
marius.pahomi@vodanet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/videomax/se-cauta-cinefili-pentru-premiere