Videomax a ales ePayment pentru solutia platilor online

BUCURESTI - 29 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Nu ai gasit loc de parcare la Multiplex sau nu ai chef sa te deplasezi pana la cinematograf ca sa vezi un film in week-end? Incepand de astazi poti sa comanzi filme dintr-un singur click si sa platesti cu cardul propriu.

Videomax a ales ePayment pentru solutia platilor online

Videomax, lider in furnizarea de servicii pentru inchirierea de casete video si DVD-uri in zona Bucurestiului, cu livrare gratuita la domiciliu, a implementat solutia ePayment produsa de GeCAD ePayment International in cadrul site-ului www.videomax.ro.

“Oferirea celor mai bune servicii, preocuparea constanta pentru satisfactia clientului sunt doua elemente de baza ce ne-au permis pozitionarea in postura de leader al acestei piete. Dupa introducerea sistemului de abonamente, special concepute pentru adaptarea la diversele ritmuri de viata al clientilor nostri, urmatoarea masura pe aceeasi linie a fost implementarea platii prin intermediul cardului. Calitate, confort, accesibilitate: acestea sunt valorile Videomax-ului inca de la inceput si ele ne vor ghida in tot ceea ce vom face”, a declarat Vlad Stan, Director General al Videomax.

Vor putea fi platite cu cardul, direct de pe Internet, abonamentele Videomax. In numar de cinci, abonamentele au valori cuprinse intre 598.500 lei si 2.099.000 lei si se adreaza unor categorii diferite de clienti. Cele mai ieftine vizeaza clientii care vor doar sa vada un film bun la sfarsit de saptamana fara sa se mai deplaseze la cinematograful preferat dar si fara sa plateasca penalizari la DVD-urile sau casetele video inchiriate. Cele mai scumpe abonamente se adreseaza adevaratilor cinefili, care astfel pot vedea cate filme doresc si cand doresc, primindu-le direct acasa si returnandu-le atunci cand vor altele.

Solutia ePayment permite clientilor Videomax plata serviciilor simplu si rapid, folosind cardul de debit sau credit, cu un comision zero. Practic, orice persoana care dispune de Internet, card bancar si este pasionat de filme, nu trebuie decat sa intre pe site-ul www.videomax.ro, sa aleaga de acolo abonamentul care i se potriveste si sa plateasca serviciile folosind cardul bancar.

“Plata prin card direct pe site-urile web a devenit o realitate in Romania. Chiar daca suntem la inceput de drum este important ca acum eCommerce se poate face in Romania la standarde internationale - de rapiditate si de securitate. Intrucat datele de card ale cumparatorului nu sunt accesibile Videomax sau ePayment, plata prin card pe Internet a devenit mult mai sigura. Implementarea solutiei ePayment la www.videomax.ro reprezinta un parteneriat aflat la inceput de drum, in scurta vreme urmand ca si alte initiative ale Videomax si Vodanet sa fie finalizate – plata online facandu-se prin solutia ePayment”, a declarat Razvan Prundeanu, CEO al GeCAD ePayment International.

Plata se face in conditii de siguranta maxima la standardele Visa si MasterCard, fiind acceptate carduri emise in Romania sau internationale active pe Internet. In plus, sunt acceptate si carduri Maestro si Visa Electron (cardul tipic de salarii in Romania) inrolate in sistemul 3D Secure – pentru mai multe detalii vizitati paginile web ale bancilor emitente de carduri din Romania sau site-ul web www.epayment.ro.

“La inceput a fost mai greu sa platesc online. In primul rand pentru ca mi-am dat seama dupa cateva incercari ca trebuie sa obtin aprobarea bancii la care aveam cardul pentru a-l folosi pe Internet. O data rezolvat acest detaliu, am putut sa imi platesc abonamentul la Videomax online, cu cardul. Este foarte confortabil asa iar experienta e unica. Am eliminat total drumul la bancomat, nu platesc nici un commision si pot sa-mi fac astfel cumparaturile de acasa sau de la birou din cateva click-uri”. spune Lucian Lupascu, unul dintre primii clienti Videomax care au utilizat plata online prin ePayment.

In prezent, conform ultimelor date oficiale, in Romania sunt emise aproximativ 5 milioane de carduri iar la Internet au acces peste 2 milioane de persoane.

Despre VIDEOMAX

Videomax.ro este singurul serviciu de inchirieri filme pe DVD, jocuri PS2 si casete VHS, cu livrare la domiciliu din Romania. Clientii Videomax pot inchiria cu pret Spot sau pot alege unul din cele cinci abonamente pre-platite. Videomax efectueaza livrarile prin curieri proprii in Bucuresti si national prin Fun Curier. Videomax nu percepe nici un fel de taxa pentru transportul filmelor, iar cei care folosesc abonamentele nu platesc nici un fel de alte taxe sau penalitati. Pentru mai multe informatii vizitati www.videomax.ro


ePayment este o solutie de plati online si comert electronic produsa de compania GeCAD ePayment International, membra a grupului GeCAD. ePayment se adreseaza in principal mediului de business sau, cu alte cuvinte, tuturor celor care doresc sa vanda online si are ca scop principal realizarea unui sistem sigur de plati online prin intermediul cardurilor bancare pentru consumatorii individuali. Sistemul are implicatii directe asupra intregului comert electronic romanesc intrucat asigura atat comerciantilor cat si consumatorilor individuali mai multa siguranta si confort in desfasurarea tranzactiilor pe Internet.
Marius PAHOMI
Public Relations Manager

Phone: (+4021)211.91.84
marius.pahomi@vodanet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/videomax/videomax-a-ales-epayment-pentru-solutia-platilor-online