Boxa-portabila.ro – catalogul online cu cele mai bune boxe portabile

BUCURESTI - 10 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

O boxa portabila este varianta ideala in momentul in care utilizatorul pleaca in vacanta si nu poate depinde 100% de cablu de alimentare sau de curent electric. Indiferent ca este vorba despre excursiile in varf de munte sau un picnic cu prietenii, cel mai important este sa aiba muzica langa el; acest lucru nu poate fi posibil decat cu ajutorul unei boxe portabile.

sursa: thewirecutter.com

sursa: thewirecutter.com

Aceasta este aleasa in functie de dimensiunile dorite, forma, functii wireless sau bluetooth , calitatea sunetului, capacitate de stocare etc. In momentul actual, pe piata din Romania, exista foarte multe variante de boxe audio portabile, dintre care utilizatorii o pot alege exact pe aceea care li se potriveste.

Criterii de selectie:

 Tipul de alimentare- este foarte important pentru ca el este cel care dicteaza timpul de functionare; cu cat produsul dispune de caracteristici multiple, cu atat va avea nevoie de mai multa energie, astfel ca se va descarca mai repede. De aceea, atunci cand utilizatorul achizitioneaza un astfel de produs, trebuie sa acorde o importanta deosebita elementelor de functionalitate. Boxa portabila poate fi alimentata cu ajutorul unor porturi USB, la calculator sau la incarcatorul pentru masina.

 Compatibilitate prin Bluetooth – aceasta functie ofera posibilitatea ca o boxa Bluetooth sa se conecteze cu alte echipamente precum: MP3 playere, tablete, laptop-uri, telefoane etc. Muzica poate fi redata astfel prin intermediul fiecaruia dintre dispozitivele amintite anterior. Metoda Bluetooth este foarte cunoscuta si foarte familiara multor persoane, mai ales ca, in trecut, a fost inventia cea mai buna din domeniul telefoanelor mobile. Pe langa varianta Bluetooth, utilizatorul poate opta si pentru o boxa cu Wi-Fi, ce reda muzica prin intermediul conexiunii wireless.

 Sunetul – atunci cand utilizatorul ia decizia de achizitie, calitatea sunetului reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte. Aceasta este sustinuta cu ajutorul unor amplificatoare, care sunt plasate in interiorul produsului. In felul acesta, sunetul este redat foarte clar, la o calitate superioara. Potrivit teoriilor clasice, boxele de dimensiuni mai mari, redau sunetul mult mai bine decat cele cu dimensiuni mai mici, insa, gratie acestor amplificatoare, clientii pot opta si pentru dispozitive de dimensiuni mici, care redau sunetul intr-un mod ideal.

 Autonomia – este foarte importanta, mai ales atunci cand vine vorba despre un dispozitiv portabil pentru ca este nefolositor un dispozitiv wireless daca nu dispune de autonomie. De aceea, inainte de a face achizitia, utilizatorul trebuie sa testeze durata de viata a unei incarcari, astfel incat sa stabileasca daca aceste caracteristici ale produsului sunt compatibile cu nevoile si preferintele lui.

 Compatibilitatea – este esential ca boxa portabila sa fie compatibila cu anumite dispozitive periferice, printre care se numara produsele din categoria Apple. In cazul in care uitlizatorul este posesor de iPhone, cu siguranta va dori o boxa portabila compatibila cu brandul telefonului mobil, astfel incat sa poata asculta muzica preferata oricand doreste.

 Despre boxa-portabila.ro

 Platforma online aduna cele mai noi si mai accesibile boxe portabile, specificand beneficiile fiecareia, dar si compatibilitatea de care dau dovada. Reuneste functii din cele mai diverse, prezentand utilizatorilor diverse tipuri de boxe.