Case de lemn Wood Home

BUCURESTI - 18 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Numerosi sunt cei care considera ca daca opteaza pentru o casa din lemn fac un compromis, considera casa de lemn o alternativa mai ieftina la constructiile clasice din zidarie si beton.

Case de lemn Wood Home

Case de lemn Wood Home

Adevarul este ca lipsa de tehnologie si cunostinte a dus la construirea catorva case de lemn cu deficiente si lipsuri ceea ce a dus la intarirea ideii ca acest sistem de constructie nu aduce durabilitate si confort in comparatie cu cel clasic. Intr-o societate care se afla in continua dezvoltare, devine un trend tot mai des raspandit la nivel mondial, ca tot ce tine de ecologie, o viata cat mai naturala, fara prea multe modificari asupra mediului inconjurator sunt avantaje si beneficii pentru armonia umana.

Aceste case din lemn oferite de Wood Home, sunt adevarate constructii ecologice, atat din punct de vedere al materialului folosit- lemnul lamelar- care spre deosebire de o constructie normala nu dezvolta mucegai, nu pastreaza umiditatea, cat si din punct de vedere al influentei asupra mediului inconjurator. Wood Home – case de lemn, este o firma care are o vasta experienta in constructiile de case din lemn, cabane, mansarde si acoperisuri, care asigura si montajul, garantia pentru manopera fiind de 15 ani.

Insa si in Romania se pot construi case de lemn la standarde inalte si costuri minime cu conditia sa se respecte o serie de principii relativ simple.

Tehnologiile trebuiesc adaptate la materia prima disponibila pe piata de la noi din tara. Mai exista posibilitatea importarii materialelor menite sa satisfaca cele mai riguroase cerinte. Cu alte cuvinte, nu putem construi case din cheresteaua de lemn care se gaseste in majoritatea depozitelor de materiale de constructii. Wood Home – case din lemn- foloseste materiale rezistente in timp, astfel incat constructiile nu au o limita de viata, fiind vorba despre lemnul lamelar, cu o rezistenta de 3 ori mai mare fata de lemnul masiv.

Constructorii si proiectantii din Romania trebuie sa urmeze exemplul si sa invete din experienta celor care construiesc acest tip de case de ani de zile. La fel ca in cazul altor materiale de constructii exista mai multe sisteme de constructie. Cele mai intalnite sunt:

Casele din lem masiv ai caror pereti de rezistenta sunt alcatuiti din barne de lemn, amplasate pe orizontala, in genul cabanelor din lemn. Case cu structura din grinzi si stalpi din lemn distribuite rar. Case cu structura alcatuita din pereti cu elemente verticale dese, asezate la o distanta de aproximativ 60cm si plansee cu grinzi amplasate la o distanta de aproximativ 50cm. Acest tip de constructie este cunoscut sub numele de light frame constructions si este cel mai utilizat tip in SUA si Canada. La noi in tara si-a facut intrarea sub denumirea de casa americana, Wood Home avand numerosi clienti din afara Romaniei, privind executia de case din lemn.

In general, fundatia unei case de lemn este realizata din beton. Datorita greutatii mai mici a structurii este mai economica decat in cazul unei case zidite. Peretii formeaza practic un sandwich din panourile de inchidere – OSB, gips-carton. Planseele reprezinta un ansamblu de grinzi dese peste care se monteaza ulterior mai multe straturi de material – OSB, elemente de pardoseala, etc. Acoperisul este similar unei sarpante clasice insa poate fi alcatuit si din lemn prefabricat. Avantajul acestui tip de constructie il reprezinta faptul ca se folosesc elemente de lemn cu sectiuni standardizate ce se imbina simplu insa dupa detalii minutios alcatuite.

Ce avantaje prezinta o casa de lemn oferita de Wood Home?

O casa de lemn vine cu o rezistenta extraordinara la seism. Permite economii de energie pe toata durata de viata a cladirii gratie unei izolatii superioare. Cu ajutorul unei case de lemn obtinem un mediu de viata 100% ecologic deoarece avem posibilitatea de a folosi materiale sanatoase precum lana de canepa, lana de lem sau fibre de lemn. De asemenea, construirea unei case de lemn presupune un santier curat, cu mai putin stres si mai putin timp pierdut pentru a face curatenie pentru clientul final.

Specialistii Wood Home in case de lemn garanteaza o planificare si proiectare minutoasa a cladirii deoarece folosesc softuri de proiectare de ultima generatie, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Pentru mai multe detalii, poze cu proiecte, informatii utile va rugam accesati: http://wood-home.ro/

Taguri: caselemnwoodconstructii moderne