Motocoaseieftine.ro – locul in care gasesti cele mai bune oferte online de motocoase profesionale

BUCURESTI - 10 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Motocoasa nu este un dispozitiv care poate fi achizitionat in cateva minute sau in cateva zile. Inainte de a face o asemenea investitie, utilizatorul trebuie sa aiba in vedere un set extins de criterii in functie de care sa ia decizia de achizitie.

Motocoasa Husqvarna

Motocoasa Husqvarna

 Motocoasa este un dispozitiv intens folosit si destul de cunoscut in randul profesionistilor. Dovedeste performante notabile si este dotata cu motoare puternice, care se muleaza pe dorintele si nevoile fiecarui utilizator in parte. Alegerea produsului ideal se face avand in vedere cateva aspecte esentiale, care contribuie la stabilirea celui mai bun produs din gama respectiva.

 Tipul motocoasei – este foarte important pentru ca el poate decide performanta tehnologica, dar si consumul energetic. In functie de caracteristicile tehnice, utilizatorii pot opta pentru trei variante de motocoase: cele tip hobby, cele semi-profesionale sau pentru motocoase profesionale(precum cele de la Husqvarna). Prima categorie exercita o serie limitata de actiuni, printre care se numara tunderea gazonului sau a ierbii, astfel ca este dotata cu un motor destul de mic; cele semi-profesionale includ caracteristici ceva mai diversificate, in timp ce motocoasele profesionale vin la pachet cu motoare speciale, construite in 4 timpi, care sunt mult mai silentioase si mult mai eficiente. De asemenea, odata cu performanta, creste si pretul, astfel ca si acesta reprezinta un criteriu de selectie a celui mai bun produs.

 Motor – caracteristicile motorului sunt importante pentru fiecare cumparator. Puterea este direct proportionala cu rezistenta in timp a produsului, astfel ca daca utilizatorul opteaza pentru o motocoasa cu motor puternic, atunci trebuie sa fie convins ca se va folosi de ea pentru mult timp. Cele pe benzina sunt unele dintre cele mai populare pentru ca ofera o putere mai mari, care se masoara in cai putere. Cele electrice sunt populare de asemenea pentru ca economisesc energie si, in felul acesta si bani. Singurul dezavantaj al acestora din urma este acela ca nu folosesc o putere atat de mare pentru a-i satisface pe cei care isi doresc performante profesionale.

 Cap de taiere – se refera la partea care are rolul de a sectiona. Utilizatorul poate opta pentru capul dotat cu fir, care se foloseste mai degraba pentru a taia iarba si ofera o precizie deosebita sau pentru capul tip lama, care este mult mai rezistent, astfel ca se va folosi in cazul materialelor ceva mai dure. Capul poate lua forme diferite: curba sau dreapta. Este ideal ca acesta sa fie realizat din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa il asigure pe utilizator ca va beneficia de produs pentru cat mai mult timp.

 Despre motocoaseieftine.ro

 Platforma reuneste informatii detaliate despre tipurile de motocoase prezente pe piata online si offline. A realizat si un top al celor mai bune 10 motocoase profesionale, care sunt oferite la preturi foarte mici, astfel ca utilizatorii au de unde alege produsul care li se potriveste.