Noutati Acado.ro: Culorile din trusa de machiaj Chocolate Bar

BUCURESTI - 31 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Machiajul este unul dintre lucrurile cele mai des folosite de fiecare femeie pentru a-si pune in evidenta trasaturile. Cosmeticele profesionale sunt necesare in momentul in care dorim ca make-upul sa fie unul de calitatate si rezistent.

Chocolate Bar Too Faced

Chocolate Bar Too Faced

Indiferent ca esti un make-up artist sau pur si simplu o femeie careia ii place sa se rasfete si sa aiba cele mai bune aparitii cand vine vorba despre participarea la anumite evenimente sau chiar in viata de zi cu zi, trusa de machiaj este un obiect care nu trebuie sa lipseasca din produsele de infrumusetare.

Posibilitatea de a alege cea mai buna varianta este mai mult decat sigura, avand in vedere multitudinea de astfel de produse aparute pe piata. Fie ca alegem un produs de la o firma de renume, sau no name, important este sa asortam culorile in functie de vestimentatie, momentul zilei si preferinte.

Cele mai des preferate de catre femei sunt trusele de machiaj care au incorporate o paleta larga de culori, oferindu-le astfel posibilitatea de combina diverse culori in functie de ocazie, iar unul dintre aceste produse este paleta de machiaj Too Faced Chocolate Bar. Disponibilitatea culorilor pe care le are aceasta paleta conduce la realizarea unui make-up potrivit atat pentru locul de munca, cat si pentru o iesire in club.

Calitatea fardurilor dintr-o paleta de machiaj este redata de intensitatea culorii, precum si de timpul in care se pastreaza intact pe suprafata aplicata. Nu intotdeauna pretul este un criteriu eliminatoriu, pot exista si truse de machiaj la un pret rezonabil, iar calitatea sa fie mult mai buna in comparatie cu unele la reducere de la un anumit brand.

In ultima perioada, fardurile mate au fost la mare cautare, datorita spectrului natural al machiajului pe care il redau, combinate perfect cu o urma de fard sidefat, asa ca o paleta de machiaj Too Faced Chocolate Bar include aceasta posibilitatea de a alterna intre culorile alese. Forma trusei este una indita, precum o tableta de ciocolata, iar datorita mirosului placut al fardurilor, iti da senzatia ca sunt comestibile. Sunt apreciate fardurile cu parfum, iar femeile isi definesc eleganta printr-o aparitie impecabila, in ton cu perioada si tematica evenimentului sau petrecerii la care participa, aleg farduri rezistente si parfumate, mai ales daca ai nevoie ca machiajul sa reziste o intreaga zi.

Aspectul neplacut al fardului strans in jurul ochilor poate fi evitat in momentul in care alegem produse bune, testate in prealabil si despre care avem suficiente informatii.

Mai multe informatii si pretul pentru trusa de machiaj Chocolate Bar gasiti aici: http://www.acado.ro/produs/trusa-machiaj-too-faced-semi-sweet-chocolate-bar