Revista Blair.ro surprinde esenta spiritului feminin in mediul online

BUCURESTI - 3 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai recent studiu despre comportamentul oamenilor in mediul online arata ca femeile petrec in medie mai mult timp decat barbatii pe internet.

Revista Blair

Revista Blair

54% dintre pagini sunt accesate de femeile aflate in cautarea de solutii pentru problemele lor.

Comunitatea Blair.ro a reusit sa stranga in jurul ei membre din toate colturile tarii, care s-au identificat cu subiectele propuse si dezbatute pe blog. Succesul este reflectat in special in multitudinea si varietatea de subiecte abordate.

Principalele interese ale sexului feminin sunt legate de sanatate, stil de viata sau destinatii de vacanta. In topul preferintelor se afla insa si aspecte legate de dragoste si relatii, dar si ingrijirea personala si machiajul ideal.

Acelasi studiu demonstreaza ca femeile sunt eficiente chiar si in mediul online pentru ca sunt in permanenta cautare de solutii practice si de specialisti care sa le ofere cele mai bune variante. Femeia moderna opteaza pentru top-uri, pentru cele mai bune tinute, cele mai gustoase mancaruri si cele mai bune produse de ingrijire personala.

Blair.ro – raspunsul la problemele femeilor

Blair.ro este comunitatea destinata femeilor care are ca principal obiectiv cercetarea pietei si identificarea acelor produse de calitate care sa vina in sprijinul doamnelor. O echipa de specialisti propune zilnic teme de interes pentru acestea, le discuta, dezbate, ca mai apoi sa initieze procesul de documentare.

Dupa o analiza amanuntita a subiectului, Blair.ro trece la identificarea celor mai bune produse pe tema respectiva. Compara ofertele zecilor de magazine si le alege pe cele mai bune, pe care le prezinta ulterior cititoarelor. In felul acesta, cand o membra a comunitatii este in cautarea celei mai bune creme de maini, nu navigheaza tot internetul, ci intra direct la articolul de pe Blair.ro si vede acolo cele mai bune oferte. Cu un singur click ajunge pe pagina magazinului si cumpara.

In interiorul aceleiasi comunitati este satisfacuta si dorinta femeilor de a impartasi idei si pareri. De aceea, au la dispozitie, pe langa sfaturile oferite de redactori, o sectiune speciala destinata comentariilor si discutiilor pe tema subiectului respectiv. Succesul acestei actiuni este dat de faptul ca fiecare intrebare isi primeste raspunsul si fiecare parere este atent analizata. Redactorii Blair.ro sunt deschisi la idei, astfel ca orice membra care propune o tema de discutie sau un subiect este binevenita.

De unde provine succesul Blair.ro?

Popularitatea acestui blog este pusa pe seama unei analize atent realizate inainte de lansare. Publicul tinta a fost intens studiat si astfel toate articolele publicate au reusit sa-si atinga obiectivul initial, acela de a oferi continut relevant, de calitate.

Diversitatea a fost de asemenea cheia, pentru ca, intr-un singur loc, utilizatorii gasesc informatii relevante despre toate domeniile de actualitate. De aceea, blogul este ierarhizat si impartit in categorii diverse, insa toate aflate in aria de interes a romancelor.

Despre Blair.ro

Prima platforma online care a identificat in mod obiectiv nevoile femeilor din Romania si a reusit sa ofere raspunsuri atat la intrebari legate de sanatate, cat si la intrebari legate de problemele sentimentale sau modalitatile de ingrijire a pielii.