Romanii, clienti fideli ai magazinelor de second hand

BUCURESTI - 23 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Magazinele second hand au devenit un adevarat trend in randul tuturor celor care isi doresc sa investeasca in produse de calitate la preturi accesibile. Un asemenea centru este o alternativa de a cumpara haine unice, de designer, la preturi pe care nu ai cum sa le gasesti in magazinele de specialitate.

haine second hand

haine second hand

Depozitul de haine second hand Daigoro.ro este un asemenea depozit unde poti gasi produse care poarta semnatura unor personalitati din lumea modei la preturi mai mult decat accesibile.

Ieftin si bun este conceptul care a stat la baza dezvoltarii magazinului online Daigoro, care este o sursa de inspiratie si aprovizionare pentru garderoba oricarei persoane. Daigoro este un importator renumit care importa piesele vestimentare din tari cunoscute precum Olanda si Germania, dar si din tarile nordice, fiind un centru care mizeaza pe calitate si unicitate. Marfurile sunt supuse unui proces de reconditionare, astfel incat fiecare client intra in posesia unui articol aflat intr-o stare perfecta, care poate concura oricand cu unul dintr-un magazin de renume.

SC Daigoro SRL este un depozit care dispune atat de un showroom in orasul Buzau, cat si de un magazin online care livreaza oriunde in tara, in conditii unice si foarte sigure. Ca orice alt magazin care isi respecta clientii, Daigoro pune la dispozitia acestora un regulament privind achizitionarea articolelor second hand. Astfel, comanda nu trebuie sa contina mai putin de cincisprezece articole dintr-o lista prestabilita, aceasta regula fiind valabila indiferent de anotimp. Stocul cumparat trebuie sa ajunga la un procent de aproximativ 10%, astfel ca magazinul colaboreaza doar cu persoanele juridice, nu si cu cele fizice.

Magazinul Daigoro dispune de o gama variata de articole de imbracaminte si produse de uz personal care se gasesc la preturi foarte accesibile, chiar si de doua ori mai mici decat in celelalte magazine. Profesionalismul, transparenta si seriozitatea sunt trasaturile fundamentale pe care Daigoro pune accent in relatia cu cei care isi doresc sa achizitioneze piese vestimentare unice si de inalta calitate.

Prin intermediul cumparaturilor de la magazinele de seond hand fiecare persoana aduce o contributie importanta la sanatatea planetei. Daigoro ii provoaca pe toti cei care vor sa fie mereu in tendinte sa se gandeasca la prejudiciile aduse naturii prin procesul chimic pe care il implica realizarea diferitelor piese vestimentare. Depozitul dispune de o gama foarte diverificata de modele si culori pentru toti cei care s-au plictisit de modelele comune din magazinele comerciale si cauta noi provocari.

Magazinul de haine second hand Daigoro pune accentul pe eficienta si productivitate. Cumparaturile online ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona modelele preferate din sanul propriului camin, fara sa fie nevoie de o deplasare la magazin. Raportul calitate-pret constituie la randul sau un avantaj al magazinului care pune la dipozitie haine spectaculoase pentru absolut orice silueta, la preturi incredibile.

Prejudecatile in ceea ce priveste achizitionarea produselor de la second hand au disparut complet din mentalitatea romanilor care prefera sa isi cumpere produse din colectiile oferite de brandurile celebre la un pret mult mai accesibil decat din marile centre comerciale. Magazinele de second hand sunt printre preferatele persoanelor interesate de fashion care isi doresc sa poarte piese unice si de calitate, fara sa investeasca o avere in acestea.

Mai multe informatii, gasiti pe https://www.daigoro.ro.