Selfish Fashion – magazinul online dedicat stilului tau

BUCURESTI - 2 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Selfish Fashion lanseaza primul magazin online , un catalog diversificat cu produse de calitate la preturi exceptionale.

Selfish Fasion

Selfish Fasion

Produsele sunt alese pentru a satisface toate gusturile si preferintele. Prezinta categorii multiple de rochii online si salopete , impresionand si printr-o sectiune speciala de noutati, unde clientele pot urmari cele mai noi promotii si oferte ale magazinului online.

De ce sa faceti achizitii online?

Pentru ca este un proces eficientizat din toate punctele de vedere. Pentru a achizitiona o rochie online nu este nevoie de prea multe resurse. Utilizatorul are nevoie de un laptop si de o conexiune la internet. In acest fel evita aglomeratia si poate accesa zeci sau chiar sute de modele. Cozile de la casele de marcat sunt astfel eliminate, pentru ca in magazinul online plata se face cu ajutorul cardului. Produsul este livrat de curier la domiciliul clientului. In acest fel, cumparatorul reuseste sa economiseasca foarte mult timp, pe care il poate folosi in alte scopuri.

Plata prin intermediul cardului este sigura. Intre client si banca exista un singur procesator de plati online, care este verificat in prealabil. Datele personale ale utilizatorului nu vor fi accesate de nimeni; ele vor ramane confidentiale.

Atunci cand vede un produs care ii place in magazinul online si decide sa il achizitioneze din showroom, clientul pierde foarte mult timp; in aceasta perioada, produsul poate disparea din stoc si, in acest fel, nu va reusi sa faca achizitia. Cu un simplu click si o plata cu cardul, utilizatorul se poate asigura de faptul ca nu pierde produsul favorit.

Cheltuielile online pot fi monitorizate cu usurinta, astfel ca utilizatorul nu risca sa piarda controlul bugetului sau.

Ce produse comercializeaza magazinul online Selfish Fashion?

Catalogul online al magazinului este extins si insumeaza produse diversificate. Acestea sunt dispuse pe categorii, in functie de cerintele clientilor. Magazinul pune accent pe dorintele si nevoile consumatorului, astfel ca ofera numai produsele pe care acestia si le doresc.

Materialele folosite pentru realizarea unor piese vestimentare precum aceste salopete dama sunt de inalta calitate, lucru ce face din Selfish Fashion un magazin de incredere, unde clientii se intorc de fiecare data cu drag.

Preturile pentru produsele comercializate sunt in conformitate cu materialele folosite, raportul calitate pret fiind unul de necontestat. Datorita faptului ca nu dispune de un showroom si nu investeste in chiria pentru spatiu sau alte aspecte de acest fel, pretul este mult mai mic in raport cu cel al produselor pe care clientii le gasesc in marile magazine din mall-uri.

Despre Selfish Fashion

Magazinul online Selfish Fashion pune accent pe calitate si nu pe cantitate; lucreaza numai cu materiale rezistente si durabile si ofera clientilor cele mai bune preturi. Misiunea acestui magazin este aceea de a satisface dorintele clientelor, care isi doresc sa fie elegante si senzuale si sa surprinda la orice eveniment la care participa.