Gandesti pozitiv? - www.psihoterapiefamilie.ro te premiaza

BUCURESTI - 7 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate

Adaptarea la diversele schimbari sau obstacole cu care ne confruntam e o tema abordata frecvent, iar Spencer Johnson (psiholog si medic) o face intr-o maniera foarte sugestiva si hazlie in cartea sa « Cine mi-a luat Cascavalul? » Campania www.psihoterapiefamilie.ro « Gandeste pozitiv » porneste de la mesajul sugestiv al acestei povestiri si lanseaza o provocare « Poti sa traiesti 24 de ore fara sa dai vina pe cineva? »

concurs online cu premii Gandeste Pozitiv

concurs online cu premii Gandeste Pozitiv

 Campania psihoterapiefamilie.ro « Gandeste pozitiv » lanseaza o provocare « Poti sa traiesti 24 de ore fara sa dai vina pe cineva? » 

www.psihoterapiefamilie.ro

Pentru cei ce nu au citit cartea Cine mi-a luat Cascavalul, pe blogul nostru va redam un scurt sumar :http://psihoterapiefamilie.ro/blog/ 

De foarte multe ori in fata unui obstacol petrecem mult timp fie invinovatindu-i pe altii, fie blamandu-ne pe noi in fel si chip. Ceea ce-ti propunem in campania noastra Gandeste pozitiv este sa petreci 24 de ore fara sa te invinovatesti si fara sa-i invinovatesti pe altii.

Crezi ca rezisti sa faci asta o zi intreaga? Poti sa traiesti 24 de ore fara sa dai vina pe cineva ?...nici macar o singura data..si nici macar in gand..nici macar pe tine insuti?

Citeste sumarul povestii pe blog http://psihoterapiefamilie.ro/blog/gandeste-pozitiv-24h-si-poti-sa-castigi-o-cina-relaxanta/ si daca reusesti…sau chiar daca nu reusesti…te asteptam sa ne spui cum a fost si te premiem cu 200 RON pe care poti sa-i cheltui cu cei dragi la o cina relaxanta in oricare din restaurantele din Bucuresti sau Targoviste.

Trebuie doar sa lasi un comentariu si sa dai share la aceasta postare pe blogul nostru sau pe pagina facebook https://www.facebook.com/psihoterapeut.familie Iti multumim daca ne lasi si un like!

Concursul se desfasoara pana in data de 8 martie ora 13, cand va avea loc tragerea la sorti si va fi anuntat castigatorul/castigatoarea. Te asteptam !

Despre Wings Management

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii. Incepand cu 2014 oferim si sesiuni de psihoterapie de grup sau familie pentru a depasi mai usor obstacolele din viata personala sau profesionala.
www.winmanagement.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wings-management/gandesti-pozitiv-www-psihoterapiefamilie-ro-te-premiaza