Mindit Consulting – schimbări in Board-ul companiei

BUCURESTI - 20 aprilie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, HR

Mindit Consulting, prima companie românească ce oferă servicii de background screening atât pe piața locală cât și pe piața internațională, anunță că Rodica Veliche preia funcția de General Manager.

mendit

mendit

 Ne dorim o creștere sustenabilă și accelerată a businessului precum și expunerea la nivel internațional. 

Rodica Veliche

Obiectivul echipei Mindit Consulting este să aducă un grad de onestitate și transparență în procesele de recrutare prin background screening.

Rodica Veliche și-a dezvoltat expertiza managerială în cadrul mai multor companii multinaționale și preia mandatul de General Manager cu noi obiective de dezvoltare ale companiei.

“Ne dorim o creștere sustenabilă și accelerată a businessului precum și expunerea la nivel internațional.

Ținta noastră este să fim un partener de încredere pentru orice departament de HR în care putem sprijini și aduce plus valoare comunității locale și companiilor în procesele de recrutare.

Sunt pasionată de zona de Resurse Umane și de ceea ce putem construi împreună cu oamenii pentru obținerea de rezultate sănătoase și pe termen lung și sunt încântată să pornesc în această nouă aventură alături de Mindit Consulting”, spune Rodica Veliche.

“Mă bucur că Rodica Veliche s-a alăturat echipei Mindit Consulting pe poziția de General Manager. Urmărim prin această venire să creștem cota de piață și să continuăm dezvoltarea sectorului de background screening în România, și chiar să dezvoltăm linii de business la nivel European si Global’, spune Irina Arsene, fondator Mindit Consulting.

Background screening este deja o practică răspândită la nivel global, utilizată în procesul de recrutare de departamentele de HR. Procesul în sine garantează un grad mare de onestitate, încurajează transparența și oferă un tablou detaliat al unui candidat încă dinainte de a avansa în procesul de recrutare. Rezultatele procesului de background screening sunt scăderea considerabilă a riscului angajării unor candidați necalificați și o mai bună coeziune și sinergie la nivel de echipă. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/workers-at-work/mindit-consulting-schimbari-in-board-ul-companiei