Aderamed Oradea, specialisti in combaterea daunatorilor naturali

Oradea - 12 aprilie 2013

Comunicat tip General in Sanatate

Compania Aderamed din Oradea ofera cele mai bune servicii in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei, folosind utilaje performante, de ultima generatie si substante chimice avizate de Ministerul Sanatatii.

Aderamed Oradea, specialisti in combaterea daunatorilor naturali

Cu o experienta de opt ani in domeniul combaterii daunatorilor naturali, firma a reusit sa se impuna in fata concurentei, atat prin preturile practicate, cat si prin profesionalismul angajatilor, mereu la dispozitia clientilor.

Pe langa metodele traditionale, profesionistii Aderamed Oradea folosesc si aparatura ecologica, lampi cu raze ultraviolete pentru exterior si interior, benzi adezive si aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor pentru exterior si interior.

Daca vreti sa scapati repede, usor si ieftin de "musafirii" nedoriti si care va produc pagube, apelati cu incredere la serviciile firmei Aderamed, specialistul lucrarilor de deratizare , dezinsectie si dezinfectie.

Firma garanteaza reusita chiar si in cazurile considerate de altii dificile, orice lucrare fiind considerata de Aderamed o noua provocare.

Si pentru ca este o firma care isi respecta partenerii de afaceri, Aderamed le ofera acestora preturi negociabile.

Deratizare 100%

Deratizarea realizata de personalul calificat al firmei Aderamed implica o serie de masuri ce sunt aplicate pentru distrugerea rozatoarelor gen soareci, sobolani, harciogi, popandai. Acestia sunt direct raspunzatori de transmiterea unor agenti patogeni atat la om cat si la animale,ei putand determina aparitia unor boli precum ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela, etc.

Bolile pot fi transmise fie prin contact cu suprafetele infestate, populate de catre rozatoare, fie printr-o gazda intermediara infestata in urma ingerarii sau prin contactul cu aceste rozatoare.

Din pacate, rozatoarele sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite de pe glob, avand o maturitate sexuala timpurie (intre doua si trei luni), perioade de gestatii scurte (intre 16 si 20 zile) si multi pui (pana la 12). Rozatoarele se pot reproduce inca din primul an de viata, ele traind destul de mult.

Lucrarile de deratizare efectuate de firma Aderamed pot fi preventive sau curative, in scopul eliminarii definitive a rozatoarelor, pe o perioada cat mai indelungata de timp, atat pe suprafata tratata, cat si in imprejurimile acesteia.

Cu cat suprafata supusa spre deratizare este mai mare, cu atat eficienta lucrarilor de deratizare va fi mai lunga.

Materialele folosite pentru deratizare de personalul Aderamed sunt autorizate si avizate de Ministerul Sanatatii Familiei, ele avand si avizul Departamentului Sanitar Veterinar. Produsele nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator sau pentru oameni si animale, ele fiind manipulate corespunzator.

Momeala toxica folosita pentru deratizare este amplasata in statii speciale de intoxicare din plastic prevazute cu chei, ce le confera un nivel maxim de siguranta si previne eventualele accidente.

Pentru deratizare in interior, in domeniul alimentatiei publice (brutarii, patiserii, alimentari, ABC-uri, baruri, pensiuni, restaurante, hoteluri) compania Aderamed foloseste capcane non-toxice pentru inlaturarea cat mai rapida a eventualelor rozatoare prezente in aceste spatii.

Compania Aderamed comercializeaza aparate de alungare cu ultrasunete pentru sobolani, soareci, jderi, cartite, porumbei, vrabii, cu o eficacitate marita si o arie extinsa de actiune.

In oferta firmei mai gasiti si aparatele de deratizare cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor si cainilor fara stapani, din anumite spatii. Produsele sunt foarte eficiente si non-toxice pentru animale.

Scapa de razatoare si daunatori, apeland la serviciile de calitate oferite de firma Aderamed!

Contact

  Aderamed
Ţara: Romania
Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: B-dul Dacia, 110, Bl.B1, ap.32
Telefon: 0259-256-782 | 0745-262-923
Fax: 0259-447-690