Indeo Auto din pasiune pentru masina ta

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Compania Indeo Auto din Bucuresti va pune la dispozitie cea mai completa oferta de piese auto de vanzare, schimburi de ulei, verificari si diagnoze, dar si pachete de revizie complete, special concepute pentru detinatorii auto.

Indeo Auto din pasiune pentru masina ta

Magazinul de piese auto al firmei Indeo Auto va ofera produse de calitate, fabricate de nume recunoscute in domeniu, preturile practicate fiind accesibile tuturor bugetelor.

Pentru cei interesati, compania ofera servicii profesionale in domeniu, gen diagnoze computerizate obligatorii, verificari si schimburi de ulei, cutii de viteze, filtre, ambreiaje, elemente de franare si articulatii.

Personalul calificat al firmei este bine pregatit, el fiind mereu la dispozitia clientilor cu consultanta de specialitate, dar si solutii si idei adaptate fiecarei probleme intampinate de acestia.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Indeo Auto s-a adaptat cerintelor pietii, in acest moment firma standu-va la dispozitie si cu un service auto profesional, in care profesionistii sunt mereu gata sa ofere cele mai optime solutii in domeniul mecanicii auto.

Lider pe piata auto, Indeo Auto a lansat recent pe piata romaneasca oferta “Pachete de revizie”, dedicate special sistemului de franare, sistemului de distributie si filtrelor si uleiurilor.

Mai mult, apeland la serviciile Indeo Auto ai garantia ca vei gasi toate piesele necesare reviziei, piesele oferite fiind de calitate premium, provenite de la producatori renumiti in domeniu, cu garantia aferenta inclusa.

Indeo Auto este firma care iti garanteaza ca pentru toate serviciile prestate, vei plati pretul corect al reviziei, acesta incluzand pretul pieselor si al manoperei aferente, fara alte costuri ascunse.

Pachetele de revizie pe care compania le pune la dispozitia clientilor sunt la cel mai bun raport pret/calitate:

- Pachete de revizie ulei si filtrare;

- Pachet revizie frana;

- Pachet revizie distributie.

Pachetul de revizie sisteme franare - compus dintr-un set de placute de frana pe o singura punte (fata sau spate), fiecare pachet avand optional (la preturi avantajoase) discuri de frana si/sau schimbarea acestora sau lichid de frana si aerisirea completa a sistemului de franare.

Cine tine la siguranta sa si a familiei sale stie ca diferenta dintre un accident grav si un simplu incident in trafic este facuta deseori si de sistemul de franare. Un motiv un plus pentru a face totul ca acesta sa fie mereu in perfecta stare de functionare. Si pentru asta este recomandabil ca la un interval de doi - trei ani sa inlocuiesti integral lichidul de frana.

Pachetul revizie distributie contine un kit de distributie, cu rolele aferente si cureaua de distributie si o pompa de apa. Ideal este ca la fiecare revizie a curelei de distributie sa inlocuiti si cureaua de accesorii, rola aferenta si antigelul. Acestea se gasesc listate in fiecare pachet, dar ele nu sunt incluse in pretul final.

Nu uitati ca piesele inlocuite la timp va scutesc de grija unor custuri suplimentare ulterioare!

Programati-va din timp la specialistul ce va poate pune la punct autoturismul, garantand astfel siguranta dumneavoastra in trafic !

Indeo Auto este partenerul ideal de care aveti nevoie in orice situatie, preturile practicate de firma fiind mult sub cele ale concurentei.

Alege calitatea si siguranta, alege colaborarea cu Indeo Auto!

Contact

Compania: Indeo Auto
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Berceni nr. 48, sector 4
Telefon: 0758.117.866

Taguri: autoBucurestiservicepiesediagnozaindeo