Conferinta Internationala ARILOG Logistica si Supply Chain

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanta

Organizator: ARILOG - Asociatia Romana de Logistica

Conferinta Internationala ARILOG Logistica si Supply Chain

ASOCIATIA ROMANA DE LOGISTICA – ARILOG, asociatie non-profit, profesionala a logisticienilor din Romania va invita sa participati la a 8-a editie a Conferintei Internationale ARILOG Logistica si Supply Chain din Romania “Managing Continuous Supply Chain Changes”, eveniment ce va avea loc pe 03 si 04 Noiembrie 2010, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanta.

Tematica acestui an aduce in discutie modul de gestionare a schimbarilor continue ale pietei si raspunsurile pe care lantul de aprovizionare le poate da diversilor factori. In mediul actual caracterizat prin schimbari continue in tehnologii, economie si legislatie fiscala, vom analiza modalitatea in care fiecare companie reuseste sa ramana pe piata, sa creasca si sa faca mereu fata diferitelor situatii aparute sesizand riscurile dar mai ales oportunitatile create de piata.
Continuand initiativa adoptata la editia trecuta a Conferintei Arilog, aceea de a vizita o structura logistica (fabrica sau depozit) relevanta la nivel national, ARILOG va invita in a doua zi de eveniment, 4 noiembrie 2010, sa vizitati: Uzina de Vehicule Dacia Mioveni.

La conferintele ARILOG sunt asteptati reprezentanti ai mediului de afaceri, top manageri, reprezentanti ai companiilor de transport si logistica si ai institutiilor publice, o audienta de aproximativ 200 de persoane.

Oana Nae
Office Manager
ARILOG – Membru afiliat al Asociatiei Europene de Logistica - ELA
Asociatia Romana de Logistica
Tel: +40740199919
Fax: +40314022578

Despre ARILOG

ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Prin aceasta contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.

Inca de la infiintarea ei in 2002 Asociatia ARILOG si-a propus si continua sa promoveze logistica in toate dimensiunile ei, ca stiinta, tehnica si procese :
- asigurand legaturi intre profesionistii in logistica din diverse industrii;
- organizand evenimente nationale si internationale;
- elaborand standarde profesionale pentru desfasurarea activitatii de logistica in Romania;
- recunoscand si crescand nivelului profesional al membrilor sai prin certificarea ca logisticieni la nivel european;
- permitand impartasirea celor mai noi tehnici din domeniu catre toti partenerii sai;
- oferind informatii utile logisticienilor: studii de caz, cercetari de piata, statistici, etc;
- reprezentand membrii sai si interesele lor in fata institutiilor statului si autoritatilor din domeniu.

Participare: Intrare libera