„Project management vs. administraţia publică: cine câştigă?”

Locul desfasurarii: Litexco Styrbei Center (str. Stirbey Voda nr. 104 – 106)

Organizator: PMI Ro Chapter

PMI Romania Chapter organizează în data de 28 mai (interval 16:00 – 21:00) conferinţa „Project management vs. administraţia publică: cine câştigă?”. Aceasta va avea loc în Bucureşti la Litexco Stirbey Center (str. Stirbey Voda nr. 104 – 106).
Evenimentul va aduce sub acelaşi acoperiş “maeştri” ai managementului de proiect şi experţi din administraţia publică, cu scopul de analiza compatibilitatea dintre project management (ca set de instrumente utilzat la nivel internaţional pentru gestionarea proiectelor) şi proiectele derulate la ora actuală “sub umbrela” administraţiei publice din România.

Conform Legii nr. 339 / decembrie 2007, în cadrul autorităţilor administraţiei publice locale şi judeţene din România, vor fi create departamente specializate pentru managementul proiectelor cu finanţare internaţională. În acest context, conferinţa va încerca o clarificare a răspunsurilor la următoarele întrebări:
- Este administraţia publică pregătită să adopte la nivel profesionist metodologii şi instrumente de project management?
- Adoptarea metodologiilor de project management reprezintă o garanţie a succesului pentru proiectele finanţate public?
- Ce înţelege administraţia publică prin Project Manager? Rolurile şi responsabilităţile managerului de proiect se înscriu în dezideratul PMI?

Conferinţa se adresează atât membrilor PMI Romania Chapter, cât şi celor interesaţi de domeniul managementului de proiect.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: accesaţi www.pmi.ro. Accesul este gratuit dar locurile sunt limitate la maxim 50 de persoane. Rezervările se vor face în ordinea înscrierii.


Persoana de contact:
Simona Bonghez
Preşedinte – PMI Romania Chapter

Despre ASOCIATIA PROJECT MANAGEMENT INSTITUTE ROMANIA CHAPTER

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este o organizatie, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.

Participare: Intrare libera