Biz Innovation Forum

Locul desfasurarii: Mega Mall, Cinema City 4DX

Organizator: Revista Biz

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialiştii care dau tonul în industria digitală, vin şi vorbesc despre cum poţi să inovezi în compania ta. Între invitaţii conferinţei se numără  atât profesionişti internaţionali care pot ghida audienţa în direcţia inovării, cât şi lideri de companii care implementează modele de inovaţie.

Profesioniştii care vor expune cea mai nouă metodă de creştere a performanţei companiei, DESIGN THINKING, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK şi Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitaţii vor împărtăşi din experienţa lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor să se afirme.

Conferinţa reuneşte profesionişti recunoscuţi la nivel internaţional pentru spiritul inovator şi manageri care îşi doresc să aducă un plus de valoare companiei în care îşi desfăşoară activitate. Auditoriul este format din persoane cu poziţii din top management care vor să afle cele mai noi practici de inovare, pe plan internaţional.

În cadrul conferinţei este organizat şi un SHOWCASE, în care sunt prezentate cele mai noi aplicaţii şi gadgeturi, ce vor putea fi testate de către participanţi.

Partenerii Biz Inovation Forum sunt Microsoft, Telekom şi Enel.

Despre BIZ AGENCY

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat premiul Red Dot Design Award, competiţie internaţională de design. Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Confirmare pana la data: 19 mai 2015

Participare: Taxa de participare