Consiliere psihologica.Singuratatea si depresia de sarbatori

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Clinica si Psihoterapie Iuliana Fűlas

Consiliere psihologica.Singuratatea si depresia de sarbatori

A fi singur de sarbatori poate fi destul de dificil in viata de zi cu zi, oricat de multi alti stimului ai in viata ta, insa si mai greu este atunci cand apar sarbatorile de familie, in care fiecare isi face planuri cu cei dragi, cu soti sau parteneri, cu copiii, cu prieteni dragi. Iesi pe strada si dai se lumini, de oameni cu cadouri in mana, precipitati, aglomerati ... si daca fata de ei mai poti minti sau evita, pe tine nu te poti minti...

Accepta-ti viata cu bune si rele! Accepta tristetea si singuratatea, viata nu este roz de la un capat la altul, trebuie sa cauti clipele de bucurie, sa lupti ptr ele, ptr ca le meriti!

Depresiile de sarbatori se nasc ptr ca tu le lasi, ptr ca nu te tii ocupat si-ti lasi mintea sa fabuleze. In loc sa te lasi coplesit de emotii, mai bine invata sa gasesti punctele forte ale situatiei in care esti. Nu lua singuratatea ca pe un dezastru! Faptul ca ai mai mult timp si spatiu ptr propria persoana te face sa percepi singuratatea mai degraba ca pe un dar...decat ca pe o povara.

Sa invingi depresia, poate fi un lucru dificil, mai ales in aceasta perioada, dar fiecare gand alungat este un pas in directia cea buna. Consilirea psihologica este bine venita in aceasta perioada.

Nu te abandona tristetii! Hai sa schimbam acest lucru impreuna!

Sunt aici ptr tine!

Iuliana Fulas, psiholoc clinician, psihoterapeut integrativ

Telefon: 0723081070

Constanta

Despre CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE IULIANA FULAS

IULIANA FŰLAS, psihoterapeut integrativ, psihopedagog, pictor, psiholog clinician cu drept de libera practica, inscris in Registrul Unic al Psihologilor din Romania. Membru al Colegiului Psihologilor din Romania. Cabinetul de psihologie clinica si psihoterapie integrativa este autorizat si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie. Toate serviciile se realizeaza cu respectarea prevederilor Codului etic si deontologic al profesiei de psiholog.

Confirmare pana la data: 6 decembrie 2014

Participare: Taxa de participare