cica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cica

 • cica. CIcaSilver Spray 125 ml

  cica

  Dej, Cluj - 18 May 2017

  Comunicat de SPD Star srl

  cicaSilver Spray accelerează timpul de vindecare a rănilor, ulcerațiilor, escarelor, plăgilor chirurgicale inclusiv cele rezultate din chirurgia estetică, arsurilor; ulcerațiilor, înțepăturilor, arsurilor solare. Combinația unică de Argint ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: medical , farmacie , farma , vindecare , cicasilver , cica , rani , plagi

  Vezi toate comunicatele de presa despre cica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cica. Informatiile despre cica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.