Poze Columbia

 • Columbia Sportswear vă menţine cald, uscat şi protejat

  Poza: Columbia Sportswear vă menţine cald, uscat şi protejat

 • Columbia Business School in Bucharest

  Poza: Columbia Business School in Bucharest

 • poster eveniment

  Poza: Despre aur si oameni in Columbia prehispanica

 • MAE salută semnarea Acordului de pace dintre Guvernul Republicii Columbia şi Forţele Armate Revoluţionare Columbiene (FARC)

  Poza: MAE salută semnarea Acordului de pace dintre Guvernul Republicii Columbia şi Forţele Armate Revoluţionare Columbiene (FARC)

 • Columbia Sportswear ofera posibilitatea de a detine echipamente high-tech de hiking.

  Poza: Columbia Sportswear ofera posibilitatea de a detine echipamente high-tech de hiking.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul columbia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la columbia. Pozele pe tema columbia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul columbia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la columbia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la columbia.