Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.)

Definitie Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.)

autoritate administrativa autonoma cu personalitate juridica, infiintata prin Legea nr. 52/1994 privind valorile mobiliare si bursele de valori, avand atributii privind administrarea, punerea in aplicare, supravegherea si controlul respectarii dispozitiilor legii, investita in acest scop cu puteri de reglementare, decizie, autorizare, dispensa, interdictie, interventie, ancheta si sanctionare disciplinara si administrativa pentru detalii vizitati site-ul C.N.V.M. la adresa www.cnvm.ro.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.). Definitiile termenilor despre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.).