Concurs de infractiuni

Definitie Concurs de infractiuni

Concurs de infractiuni exista: a) cand doua sau mai multe infractiuni au fost savarsite de aceeasi persoana, inainte de a fi condamnata definitiv pentru vreuna dintre ele. Exista concurs chiar daca una dintre infractiuni a fost comisa pentru savarsirea sau ascunderea altei infractiuni b) cand o actiune sau inactiune, savarsita de aceeasi persoana, datorita imprejurarilor in care a avut loc si urmarilor pe care le-a produs, intruneste elementele mai multor infractiuni. Vezi art.33 Cod Penal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Concurs de infractiuni? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Concurs de infractiuni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Concurs de infractiuni. Definitiile termenilor despre Concurs de infractiuni cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Concurs de infractiuni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Concurs de infractiuni.