Cont cu termen deschis

Definitie Cont cu termen deschis

Cont de economii cu termen lung, mai mare decat cel aplicat pentru contul de economii.Dobanda aplicata este mai mare decat cea aplicata in cazul contului de economii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont cu termen deschis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont cu termen deschis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont cu termen deschis. Definitiile termenilor despre Cont cu termen deschis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont cu termen deschis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont cu termen deschis.