Contabilitate a cheltuielilor

Definitie Contabilitate a cheltuielilor

Contabilitatea cheltuielilor se tine pe feluri de cheltuieli, dupa natura lor, astfel:a) cheltuieli de exploatareb) cheltuieli financiarec) cheltuieli extraordinare.Cheltuielile cu amortizarile si provizioanele, precum si cheltuielile cu impozitul pe profit si alte impozite, calculate potrivit legii, se evidentiaza distinct, in functie de natura lor.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.Vezi si Contabilitate a veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a cheltuielilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a cheltuielilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a cheltuielilor. Definitiile termenilor despre Contabilitate a cheltuielilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a cheltuielilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a cheltuielilor.