Contract de agent (agentura)

Definitie Contract de agent (agentura)

Sinonim - contract de reprezentareContract de intermediere ce se incheie intre o persoana - numita reprezentant, si o alta persoana - numita reprezentat, sau agent - si in temeiul caruia acesta din urma isi asuma obligatia ca, in schimbul unui comision, sa trateze afaceri comerciale in numele si pe seama celui dintai. Contractul se distinge de alte contracte de intermediere prin doua trasaturi specifice, si anume: - comporta stabilirea unei relatii de reprezentare intre reprezentat si reprezentant pe o durata mai indelungata, si - contine in cuprinsul sau clauza de exclusivitate teritoriala. Se practica in dreptul nord-american. In Europa poarta numele de contract de reprezentare (de reprezentanta comerciala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de agent (agentura)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de agent (agentura).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de agent (agentura). Definitiile termenilor despre Contract de agent (agentura) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de agent (agentura), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de agent (agentura).