Contract principal

Definitie Contract principal

Contract ce are valoare juridica de sine statatoare si care nu este dependent de nici un alt contract.Spre exemplu:- vanzarea-cumpararea- mandatul- depozitul- comodatul, etc.Soartea juridica a contractului principal afecteaza in mod hotarator soarta juridica a contractului accesoriu (accesorium sequitur principalem).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract principal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract principal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract principal. Definitiile termenilor despre Contract principal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract principal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract principal.