Creante imobilizate

Definitie Creante imobilizate

Valori de incasat specifice imprumuturilor pe termen lung, garantiilor platite, depozitelor etc.Creantele imobilizate includ creantele legate de participatii, imprumuturi acordate pe termen lung si alte creante imobilizate de natura depozitelor, garantiilor si cautiunilor platite.Creantele legate de participatii sunt generate de imprumuturile acordate de intreprindere unitatilor patrimoniale (filialelor) la care aceasta detine titluri de participare.Imprumuturile acordate pe termen lung sunt sumele acordate unor categorii de terti, pe baza contractelor de imprumut, pentru care unitatea patrimoniala percepe dobanzi.Garantiile si cautiunile depuse de unitatea patrimoniala la terti constau din sume de bani sau titluri varsate de aceasta in vederea garantarii bunei executii a unor obligatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creante imobilizate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creante imobilizate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creante imobilizate. Definitiile termenilor despre Creante imobilizate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creante imobilizate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creante imobilizate.