Daune interese compensatorii

Definitie Daune interese compensatorii

Despagubiri in bani care se platesc creditorului pentru a-i repara prejudiciul ce i-a fost cauzat prin neexecutarea totala sau partiala ori executarea necorespunzatoare a obligatiilor de catre debitor.Vezi si Daune interese.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daune interese compensatorii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daune interese compensatorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daune interese compensatorii. Definitiile termenilor despre Daune interese compensatorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daune interese compensatorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daune interese compensatorii.