Drept de difuzare secundara

Definitie Drept de difuzare secundara

Expresie ce desemneaza dreptul exclusiv al autorului unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra oricarei opere de creatie intelectuala, de a autoriza comunicarea catre public a operei sale, ulterior primei difuzari, prin:- emiterea acelei opere prin orice mijloc ce serveste la propagarea fara fir a semnelor, sunetelor sau imaginilor, inclusiv prin satelit - transmiterea unei opere catre public prin fir, prin cablu, prin fibra optica sau prin orice alt procedeu- comunicarea publica prin intermediul inregistrarilor sonore si audiovizuale- retransmiterea nealterata, simultana si integrala a unei opere prin oricare dintre mijloacele citate la lit. g) si h), de catre un organism de emisie, diferit de organismul de origine a operei radiodifuzate sau televizate- prezentarea intr-un loc public, prin intermediul oricaror mijloace, a unei opere radiodifuzate sau televizate.Vezi Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de difuzare secundara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de difuzare secundara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de difuzare secundara. Definitiile termenilor despre Drept de difuzare secundara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de difuzare secundara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de difuzare secundara.