Drept eventual

Definitie Drept eventual

Drepturi subiective carora le lipseste fie subiectul, fie subiectul activ, adica unul din componentele esentiale ale existentei lor.Ele confera titularului lor un grad redus de putere si de certitudine.Din aceasta categorie fac parte, spre exemplu, dreptul la repararea unui prejudiciu susceptibil de a se produce in viitor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept eventual? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept eventual.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept eventual. Definitiile termenilor despre Drept eventual cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept eventual, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept eventual.