Dreptul penal

Definitie Dreptul penal

Ansamblul normelor juridice prin care se stabilesc acele fapte care sunt considerate infractiuni, pedepsele si conditiile in care statul trage la raspundere penala persoanele care savarsesc infractiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul penal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul penal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul penal. Definitiile termenilor despre Dreptul penal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul penal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul penal.