Fals material in inscrisuri oficiale

Definitie Fals material in inscrisuri oficiale

Conform art. 288 Cod Penal, falsificarea unui inscris oficial prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui in orice mod, de natura sa produca consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.Falsul prevazut in alineatul precedent, savarsit de un functionar in exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.Sunt asimilate cu inscrisurile oficiale biletele, tichetele sau orice alte imprimate producatoare de consecinte juridice.Tentativa se pedepseste.Vezi si Inscriere in fals.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fals material in inscrisuri oficiale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fals material in inscrisuri oficiale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fals material in inscrisuri oficiale. Definitiile termenilor despre Fals material in inscrisuri oficiale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fals material in inscrisuri oficiale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fals material in inscrisuri oficiale.