Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport

Definitie Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport

Conform art. 283 Cod Penal, falsificarea de timbre, marci postale, plicuri postale, carti postale, bilete ori foi de calatorie sau transport, cupoane raspuns international, ori punerea in circulatie a unor astfel de valori falsificate, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.Tentativa se pedepseste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport. Definitiile termenilor despre Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Falsificare de timbre, marci sau de bilete de transport.