Faza de munca

Definitie Faza de munca

Parte a operatiei de munca, ce se caracterizeaza prin utilizarea aceleiasi unelte de munca si aceluiasi regim tehnologic, obiectul muncii suferind o singura transformare tehnologica.Durata unei faze de munca se obtine prin inmultirea duratei unei treceri cu numarul de treceri, deoarece aceasta contine toate caracteristicile tehnologice ale fazei pe care o compune.In vederea studiului detaliat al muncii, faza sau operatia care nu se imparte in faze, se sistematizeaza pe elemente simple, denumite manuiri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Faza de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Faza de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Faza de munca. Definitiile termenilor despre Faza de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Faza de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Faza de munca.