FCA - Free carrier - Franco Caraus

Definitie FCA - Free carrier - Franco Caraus

Traducere in romaneste: franco caraus (... loc convenit).Traducere in franceza: franco transporteurTermen INCOTERMSDaca partenerii contractuali recepteaza in contract termenul FCA, indeplinirea de catre vanzator a obligatiei de livrare se consuma in momentul cand a predat marfa vamuita pentru export in grija carausului desemnat de catre cumparator, la locul sau punctul convenit. Poate fi utilizat pentru toate modalitatile de transport.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru FCA - Free carrier - Franco Caraus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul FCA - Free carrier - Franco Caraus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la FCA - Free carrier - Franco Caraus. Definitiile termenilor despre FCA - Free carrier - Franco Caraus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la FCA - Free carrier - Franco Caraus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la FCA - Free carrier - Franco Caraus.