Industrie

Definitie Industrie

Ramura economica a activitatii economice constituita pe baza diviziunii muncii, care transforma obiecte preluate din natura sau alte materii prime (produse agricole, piscicole) in vederea obtinerii de bunuri destinate producerii altor bunuri (prodfactori si satisfactori).In economia contemporana, termenul de industrie se foloseste pentru a desemna productia de bunuri materiale si servicii bazata pe masini.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrie. Definitiile termenilor despre Industrie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrie.