Informatii privilegiate

Definitie informatii privilegiate

informatii de orice natura privitoare la un emitent sau la valorile mobiliare emise de acesta, care nu sunt cunoscute publicului si sunt susceptibile de a afecta decizia unui investitor, persoanele initiate fiind obligate sa nu le divulge si sa nu le exploateze in mod direct sau indirect, personal sau prin interpusi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Informatii privilegiate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul informatii privilegiate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la informatii privilegiate. Definitiile termenilor despre informatii privilegiate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la informatii privilegiate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la informatii privilegiate.