Linie de credit global

Definitie Linie de credit global

Suma maxima de credit care nu poate fi depasita de imprumutat in cadrul creditului ce i-a fost acordat, cand acest credit este utilizat in transe egale sau inegale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie de credit global? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie de credit global.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie de credit global. Definitiile termenilor despre Linie de credit global cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie de credit global, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie de credit global.