Neofactori de productie

Definitie Neofactori de productie

Termen generic ce desemneaza gama acelor factori de productie, diferiti de cei clasici (munca, natura si capitalul), care confera procesului de productie o orientare si performante determinate, imprimandu-i un caracter dinamic, inteligent si inovator.Din categoria neofactorilor de productie fac parte:- abilitatea intreprinzatorului, - tehnologiile, - informatia si cunoasterea, - managementul firmei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Neofactori de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Neofactori de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Neofactori de productie. Definitiile termenilor despre Neofactori de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Neofactori de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Neofactori de productie.